Tuesday, December 16, 2008

Õpiobjektid

Otsisin oma õpiobjekte MERLOT repositooriumis, kuna seal oli kõige rohkem vastavusi minu päringutele, teistes ei leidnud suurt midagi (või ei osanud otsida). Otsisin Infootsingu teemalisi õpiobjekte ja leidsin mitmeid huvitavaid materjale:
  1. Mach, M. (2008). Combining AND, OR, NOT (Advanced Boolean) [Animasioon]. Vaadatud internetis 14.12.2008 repositooriumis MERLOT, http://lib.colostate.edu/tutorials/booleanadv_info.html Avatud sisulitsentsi pole kasutatud ja autoriõigused määramata.
  2. Badke, W. (2008). Research Strategies: finding a way through information fog [Õppematerjal]. Vaadatud internetis MERLOT repositooriumis 14.12.2008 http://www.acts.twu.ca/lbr/textbook.htm Avatud sisulitsentsi pole kasutatud ja autoriõigused on määratud.
  3. Peifer, E., (Disainer), Honey, F., (Toim.), Carroll-Mathes, P., Gerstung, C., Boetcker, R. (Sisu autorid) (2008). A Course in Information Literacy [Tutoriaal]. Vaadatud internetis MERLOT repositooriumis 14.12.2008 http://ucc.sln.suny.edu/ Avatud sisulitsents puudub , autoriõigus on peal ja allikakood ei ole kättesaadav.
Kirjete koostamisel tekkis küsimus, kas kirjesse märgitakse allika aadress repositooriumis või algallika asukoht? Panin praegu algallika aadressi.

Avatud sisulitsentsi kasutamist ei ole minu poolt otsitud õppematerjalide hulgas kohanud, tundub, et see on päris uudne teema (minagi kuulsin sellest esmakordselt siin kursusel).

No comments: